Novinky

Nové, staré projekty

Dobrý večer všem fanouškům,

 Máme pro vás par menších novinek, ale pro někoho budou zásadní. V první řadě chceme ohlásit, že projekt Resident Evil 4 Separate Ways už se nějakou tu dobu peče, nebude dlouho trvat a bude k dispozici všem, tak jak to máte rádi.

 Dále pak máme, pro někoho menší, ale zase pro druhého skvělou zprávu a to, že lokalizace Hogwarts Legacy je hotová a připravena k uvedení na zítra v podvečer, tedy 2.7.2024 kolem 18:00 hodiny. Děkujeme vám za vaši trpělivost a podporu. Také všem překladatelům, testerům a korektorům za skvěle odvedenou práci. Těšíme se, až si budete moci užít kouzelný svět v této hře v našem rodném jazyce.

 A poslední je taková menší prosba, ke všem fanouškům a uživatelům našich projektů. Pokud máte chuť 😊, naše lokalizace se vám líbí a chcete nás podpořit jakoukoliv dobrovolnou částkou, můžete prosím učinit zde https://lokalizace.net/donate. Budeme vám opravdu moc vděční.

Děkujeme

Váš tým lokalizace.net

Diskuze (4)

  1. F4JJ1911 2. července 2024
    (ᵒ̤̑ ₀̑ ᵒ̤̑)wow!*✰ odost dřív než lokalizace.sk (ツ)

  2. zany 2. července 2024
    jste nejlepší :)

  3. qwerty14 6. července 2024
    Mě by potěšilo kdyby se někdo vrhnul na hru the principle talos 2. Jednička byla super a dvojka vypadá také moc nádherně.

    1. thedeepquest 29.07.2024
      qwerty14 napsal/a:
      Mě by potěšilo kdyby se někdo vrhnul na hru the principle talos 2. Jednička byla super a dvojka vypadá také moc nádherně....

      Za tuto hru aj s DLC sa prihovaram aj ja, jedntotku mam odohratu aspon 4x.

  4. depo63 24. září 2024
    Potešilo by dokončenie prekladu hry Middle earth shadow of war.

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit.