Novinky

Nové, staré projekty

Dobrý večer všem fanouškům,

 Máme pro vás par menších novinek, ale pro někoho budou zásadní. V první řadě chceme ohlásit, že projekt Resident Evil 4 Separate Ways už se nějakou tu dobu peče, nebude dlouho trvat a bude k dispozici všem, tak jak to máte rádi.

 Dále pak máme, pro někoho menší, ale zase pro druhého skvělou zprávu a to, že lokalizace Hogwarts Legacy je hotová a připravena k uvedení na zítra v podvečer, tedy 2.7.2024 kolem 18:00 hodiny. Děkujeme vám za vaši trpělivost a podporu. Také všem překladatelům, testerům a korektorům za skvěle odvedenou práci. Těšíme se, až si budete moci užít kouzelný svět v této hře v našem rodném jazyce.

 A poslední je taková menší prosba, ke všem fanouškům a uživatelům našich projektů. Pokud máte chuť 😊, naše lokalizace se vám líbí a chcete nás podpořit jakoukoliv dobrovolnou částkou, můžete prosím učinit zde https://lokalizace.net/donate. Budeme vám opravdu moc vděční.

Děkujeme

Váš tým lokalizace.net

Diskuze (3)

  1. F4JJ1911 2. července 2024
    (ᵒ̤̑ ₀̑ ᵒ̤̑)wow!*✰ odost dřív než lokalizace.sk (ツ)

  2. zany 2. července 2024
    jste nejlepší :)

  3. qwerty14 6. července 2024
    Mě by potěšilo kdyby se někdo vrhnul na hru the principle talos 2. Jednička byla super a dvojka vypadá také moc nádherně.

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit.