Novinky

Spuštění stránek a důležité info

Všechny zdravíme,

Je to tady, ten „slavnostní“ den. Náš nový web a nový portál je připraven k použití i pro ostatní týmy kteří chtějí publikovat jejich lokalizace na zbrusu novém místě a bez větších limitů. Web je tak akorát připraven na nové týmy a menší diskuse. Prosím berte v potaz, že je to pořád “work in progress” a můžou se tam najít nějaké chyby, které bychom vás poprosili hlásit u nás na discordu, v kanále #nový-web nebo na chatbotu, který najdete přímo na webu v pravém dolním rohu. 
A jak to vlastně celé funguje? Portal je velice snadný a měl by být také intuitivní a “user friedly“. Ale jak už bylo řečeno, po celou dobu se budou dělat, aktualizace, změny a přidávat funkce, ať už na základě požadavků od uživatelů nebo od nás. A teď zpět k funkcím a postupu. Ale data v DB už by se neměly nijak měnit.

  • Pro vytvoření nového týmu je potřeba si udělat účet a potvrdit si jej přes email. Pokud už jste měli účet na našem starém portále, můžete si na něm jen zresetovat heslo. Důvodem je, že starý systém není kompatibilní s novým šifrováním, tudíž nebylo možné přesunou účty včetně hesel.
  • Jak máte svůj učet potvrzený, můžete jít Na NÁSTĚNKU a tam si vytvořit svůj vlastní nový tým. Pomocí tlačítka +NOVÝ TÝM, který najdete nahoře v kontrolním panele, kde vás systém vyzve doplnit pár základních informací. Po odeslání formuláře se požadavek předá na ověření a schválení, které bude trvat maximálně do hodiny.
  • Po ověření vašeho týmu, už budete moci začít zadávat své vlastní lokalizace so systému. Každá nový lokalizace a upload bude podléhat z počátku naší kontrole. Jakmile se to pro vás stane denním chlebem,  tato kontrola se vypne a už nebude podléhat naší kontrole pře zveřejněním. Tento systém nemá za účel vás nějak limitovat, jde pouze o formalitu aby vše proběhlo jak má a na webu se neobjevovaly nesmysly. Obsah projektu necháváme zcela na vás ale nějaké základní parametry potřeba jsou.
  • Jak bude váš projekt zveřejněn můžete začít uploadovat(do velikosti 2GB a je povolena koncovka ZIP) i samotné lokalizace, ovšem také podléhají kontrole před zveřejněním po dobu než bude jistota, že všemu rozumíte 😊. P.S počítáme, že tak po 2 – 3 projektech.
  • Videotutoriál : https://youtu.be/ssxLgJUQlFU?list=PLhDXGE3TIKucy-vPrWCuspHQRFkURGnTK

POZNÁMKA/DŮLEŽITÉ: 

  • pokud hledáte cover image pro váš projekt, doporučujeme použít web https://www.steamgriddb.com/ a obrázky o velikosti 600x900. Není to úplně nutné, ale bude to vypadat dobře a dodrží se tím ratio obrázku. Dle nás je to nejlepší zdroj a je zcela free.
  • Obrázky v projektech jsou trošku limitované zatím. Pro vložení obrázku proběhne upload na naše servery, ale je potřeba ručně změnit velikost na maximum 780px na šířku. Stačí potom pravý klik v editoru na obrázek a upravit rozměr.

Funkce které jsou hotové:
-    Můžete si udělat nový účet
-    Můžete si editovat účet a bio, reset hesla
-    Založit nový projekt, upload lokalizací, editovat projekt, smazat upload, atd..
-    Jde vyhledávat v sekci lokalizace
-    Zobrazovat info o týmech v přehledném seznamu
-    Kdo vlastní tým, může editovat svůj vlastní tým
-    Lokalizace jsou filtrovat dle stavu a kategorie, můžete je také stahovat
-    Můžete číst novinky a komentovat je, odpovídat
-    U každého projektu je možnost komentáře a POZOR. V systému je také možnost hlásit přímo chyby v překladech a nakonec majitel týmu, může zadávat aktualizace pro ten daný projekt včetně nějakého sdělení.
-    Seznam není kompletní….

Co není hotovo a bude předmětem nových updatů.
-    Real time editace kometnářů, hlašení zavadných kometářů
-    Emotikony pro komentáře
-    Hodnocení lokalizací
-    Separé Administrace pro Adminy týmu
-    Hlasovaní, neboli POLL
-    Seznam členů týmů, editace ,atd..
-    API pro ostatní
-    Tagy kde se dá,
-    Kompletní notifikace
-    Majitele týmu budou moci publikovat do novinek, zatím tedy pouze přes nás.
-    Vlastní a kompletní Image galerie
-    Poslední, a to nesložitější je kompletní oboustranný sync s Discordem..
-    VIP a různé role budou přidány později za které dostane uživatel jisté estetické výhody…

Prosím zakládejte týmy pouze pokud chcete opravdu publikovat vaši práci, ať to nemusíme po stovkách nějak mazat.

Děkujeme za přízeň,
Váš tým lokalizace.net

Diskuze (1)

  1. Corvus 31. května 2024
    Díky moc za Vaší práci! Web vypadá naprosto skvěle :-)

    1. michalss 31.05.2024
      Corvus napsal/a:
      Díky moc za Vaší práci! Web vypadá naprosto skvěle :-)...

      Diky a bude se to porad vylepsovat a pridavat nove funkce...

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit.