Novinky

Aktualizace a pár novinek

Drahá komunito,

Máme tady zase pár informací ohledně našich rozpracovaných projektů a něco málo o Manageru V3.

Takže teď něco málo k projektům. Byl dokončen překlad Resident Evil 4 Separate Ways a je připraven jak na webu tak v manageru k instalaci/stáhnutí.
Dále pak byla vydána aktualizace k Hogwards Legacy, bude to asi jeden z posledních updatů, k tomuto titulu. Je tam opravdu mraky oprav.
Projet Stasis: Bone Totem je také téměř u konce, musíme se přiznat, že tento projekt je po technické stránce opravdu složitý, ale snad se nám podařilo vše vychytat a bude brzo k dispozici pro veřejnost.
Remnant 2 je pořád v pohybu, ale vzhledem k tomu, že to je opravdu vedlejší projekt, ještě to potrvá.
Star Wars Outlaws pokračuje dobře, už máme obrovský slovník obsahující mnoho záznamů věrných tomuto tématu. Také se připravuje gameplay, jako ukázka kvality lokalizace, která se snad podaří do konce příštího tydne.

Dále pak pár informací k Manageru V3. Na našem yt  kanále byly zveřejněny tutoriály ohledně základů jak jej používat a také menší rozcestník pro web. Poslední informace je určena verzi managera pro SteamDeck. Je už téměř kompletní a funkční, dostupná pro testery, ale ladí se bugy které tam ještě jsou. Je to opravdu obrovské množství práce, páč ten systém je jiný svět a není to tak snadné jako windows.

Děkujeme za pozornost a budeme vždy rádi za jakoukoliv podporu: SUPPORT

Váš tým lokalizace.net

Diskuze (0)

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit.