Novinky

Remnant 2 a nový projekt

Zdravíme naše fanoušky,
 
s blížícím se finišem Hogwarts Legacy se nám uvolnil prostor pro nový překlad a tím je peckovní hra Remnant II(https://lokalizace.net/cestina-do/remnant-2). Technicky je již vše vyřešené, na tom se už nějakou dobu pracovalo, takže jsme dnes spustili rovnou překlad. Zajisté máme i dobrou zprávu pro fanoušky her typu Lara Croft, Uncharted apod nebo fanoušky filmové série Indiana Jones. Ano, chystáme se na překlad dobrodružné hry Indiana Jones and the Great Circle, která by dle našeho předpokladu mohla vyjít někdy ve 4. kvartálu letošního roku a lokalizace nebude určitě trvat nějak dlouho, páč k tomu máme opravdu zapálený tým který to zvládne velice rychle :).
 
O dalších novinkách vás budeme informovat a přejeme krásný začátek týdne,
Váš tým lokalizace.net

Diskuze (3)

  1. F4JJ1911 25. června 2024
    Tak to je dobrá zpráva, tyhle typy her jsou nejzajímavější z hlediska příběhu a dobrodružnosti, překlady lary croft a evilů patří mezi to nejlepší co můžete nabídnout ze své tvorby, alespoň z mého pohledu. Je dobře, že se tohoto druhu žánru držíte dále. Děkuji a určitě tyhle projekty podpořím. :)

  2. lard 27. června 2024
    čeština bude príma, tuhle hru jsem už několikrát dohrál a pořád se k ní vracím.

  3. F4JJ1911 28. června 2024
    Sorry za spam, dávám to sem, protože to nemám kde zveřřejnit, aby se to dostalo k nějakému překladateli, kterému by se to zalíbilo. Legendární série RE se vrací zpátky na GOG, bylo to tuším z roku 1996, přání hráčů bylo vyslyšeno. :) Nyní už legendu nic nezabije, protože hry na GOG jsou věčné. Teď už zbývá jen ta CZ. Bundle má vyjít někdy v roce 2024! Díky!

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit.